Konfigurera e-post i Outlook för mobil iOS-enhet - Office-support (microsoft.com)

Outlook för mobil iOS-enhet
Ladda ned Outlook för iOS från iOS App Store, och öppna sedan appen. Ikonen ser ut så här

Om det är första gången du använder Outlook för iOS anger du din fullständiga e-postadress och trycker sedan på Lägg till konto.

Annars öppnar du Meny > och trycker på Inställningar   i Outlook-appen > Lägg till konto > Lägg till e-postkonto.

Ange lösenordet för e-postkontot och tryck på Logga in.
Om multifaktorautentisering är aktiverad kan du verifiera din identitet.