Lägga till ett nytt e-postkonto i Outlook - Outlook (microsoft.com)

Lägga till ett e-postkonto

Öppna Outlook och välj Arkiv > Lägg till konto.

Om du inte har öppnat Outlook innan visas en välkomstskärm.

• Ange din e-postadress och välj Anslut.
  • Om din skärm ser annorlunda ut anger du namn, e-postadress och lösenord och väljer Nästa.
  • Om du tillfrågas anger du ditt lösenord och väljer OK.
  • Välj Slutför.
Med Office på en PC, Mac eller mobil enhet kan du göra följande:
  • Ordna din e-post för att fokusera på viktiga meddelanden.
  • Hantera kalendern för att schemalägga möten och avtalade tider.
  • Dela filer från molnet så att alla alltid har den senaste versionen.
  • Håll kontakten och var produktiv var du än är.