Ladda upp och spara filer och mappar på OneDrive - Office-support (microsoft.com

Använda OneDrive i webbläsaren

Logga in på Office.com och välj sedan start programmet
 > OneDrive.

Välj en fil eller mapp genom att markera cirkeln i det övre hörnet av objektet och välj sedan ett kommando högst upp på sidan.

Du kan lagra över 300 typer av filer på OneDrive. Med Microsoft Edge och Google Chrome:

1. Välj Ladda upp > filer eller Ladda upp > mappen.
  2. Välj filerna eller mappen du vill ladda upp.
  3. Välj Öppna eller Välj mapp.

I andra webbläsare:

• Välj Ladda upp och markera de filer du vill ladda upp.
    Välj sedan Öppna.
  • Om du inte ser Ladda upp > Mapp får du skapa en mapp och sedan ladda upp filerna till den mappen.
Använda OneDrive på skrivbordet

Om du använder Windows 10 kan du redan ha fått frågan i OneDrive om att logga in så att du kan synkronisera dina filer.

I Utforskaren väljer du: OneDrive – [ditt företag].

Spara och öppna filer i Office-program
  • Välj arkiv >spara en kopia> OneDrive – [företags namn] om du vill spara en arbetsfil i OneDrive.
  • Spara privata filer i OneDrive – Privat.
  • Välj Arkiv > Öppna och välj sedan OneDrive om du vill öppna en fil som sparats i OneDrive.